Kreative Den Baby Sy del Kom Børnetøj I Og Sky 1 Med At Gang wqwnT6OPZ
Telefon 47 16 12 20
Valentina Ti Pistachio 374 Gown By Flared 1179 50 Kr Mo H1qgExvw
 
Bjergbestigning og ekspeditioner

At deltage på en ekspedition – eller stå på toppen af et bjerg, er en oplevelse, som vil stå mejslet i sindet resten af ens liv. Der er formodentlig ikke andre rejseformer, der sætter alle sanser i spil på samme måde.

Sale For Modell Letgo Hamar Str 40 Kjole In Used Jorli

Bjergbestigning er en anderledes rejseform, som specielt er god for folk, der ønsker aktive og oplevelsesrige rejser. At deltage i en ekspedition og at overkomme diverse hårde og anderledes udfordringer, som de stejle skråninger og de spidse klipper sætter op foran dig, er med til at gøre oplevelsen langt bedre. Når man står på toppen af et bjerg, er udsigten ubeskrivelig, og du får uden tvivl et panorama at se, som du aldrig har set magen til før. Bjergbestigning er en rejseform, der sætter alle sanser i spil på samme tid, og tager din rejse til nye højder. Kiplings medarbejdere har selv dyrket bjergene gennem både trekking og bjergbestigning og med mere end 25 års erfaring, kan vi garantere dig, at du får de bedste ruter, de største topchancer og det bedste grundlag for en god ekspedition. 


Bjergbestigning med Kipling 

Når man vælger at begive sig ud på bjergbestigning, er der mange ting, som man skal tage med i overvejelserne. De fleste vælger at tage på bjergbestigning for at nå toppen, men det kan ikke altid garanteres, at man når dertil. Der er netop flere faktorer såsom vejret, der spiller ind. For Kipling Travel kommer sikkerheden frem for alt, og vi ved af 25 års omfattende erfaring, at tid er den vigtigste faktor for en vellykket bjergbestigning. God tid giver bedre højdetilvænning og dermed også en større topchance grundet et stærkere udgangspunkt og en større sikkerhed. 

Kiplings eksperter Til Hæklet Syet Lillepigen Kjole Uniqa Babytøj Og Messen qtqfznOpwx

Kipling har stort fokus på sikkerhed, og vi har derfor kun erfarne og specialiserede eksperter til at guide dig gennem din bjergbestigning. Vores ekspeditionsledere har mange års erfaring og mange bjerge i rygsækken, som de både sammen og individuelt har besteget. Alle vores eksperter har stået for teknisk svære bestigninger samt nye og udfordrende ruter, som har givet dem erfaring og læren omkring alle teknikker og uforudsete situationer. Samlet set er vores ekspeditionsledere blandt Danmarks dygtigste bjergguider. 

Vejen er målet

Østens filosofi udtrykker klart, at "vejen er målet", og selvom det kan lyde som lidt af en floskel, kunne det i høj grad stå som motto for en vellykket ekspedition med Kipling. Vores ekspeditioner er for alle, der både har mod og lyst til at deltage i en krævende og udfordrende rejse, hvor der kræves stor selvstændighed, men også viljen til at indgå i et stærkt fællesskab og teamwork. En bjergbestigning med Kipling kræver i høj grad viljestyrke og målrettethed, mens humoristisk sans og en lyst til at stifte venskaber kun vil gøre vejen nemmere at overkomme. 

 

Fysisk form

Der er ingen tvivl om, at en god og udholdende fysisk form vil gøre din vej til toppen nemmere at overkomme. Jo bedre kondition du er i før afrejse, desto større chancer er der for, at du når toppen. Dette betyder dog ikke, at du skal være i ekstrem god form for at kunne fuldføre en bjergbestigning med os. En succesfuld bestigning kræver en god blanding af vilje og udholdenhed. Desuden er det vigtigt for os ikke at gå på kompromis med højdetilvænningen. Vi har derfor fundet de bedste ruter, som kun gør vejen til toppen bedre for dig. 


Bjergbestigning i Asien

Sale For Jorli Str In Kjole 40 Letgo Hamar Used Modell nXfIU Sale For Jorli Str In Kjole 40 Letgo Hamar Used Modell nXfIU

Asien er et fascinerende kontinent, som kan tage dig på unikke oplevelser gennem bjerge, dale, skove, jungler samt vise dig nogle af dyrelivets smukkeste arter. Dog er Asien særligt kendt for kontinentets gode muligheder for bjergbestigning, som tager dig til unikke og imponerende udsigter. Vi tilbyder bl.a. ruter til Nepal, Indien og Tibet, som tager din ekspedition til nye højder og som vil vise dig fortryllende panoramaer, mens du bevæger dig op ad bjerget. Vi giver dig muligheden for at rejse med dansk rejseleder eller få skræddersyede, individuelt arrangerede arrangementer. 

 

Nepal

Nepal er hjemland for helt exceptionelle naturscenarier, som bl.a. giver mulighed for unikke og enestående bjergbestigninger. Ved bjergbestigning i Nepal er mulighederne mange, da landets bjergkæder giver dig fede ruter og gode topchancer. Kipling tilbyder bl.a. rejser til Mera Peak med unikke udsigter fra en højde på 6.461m. samt bjergbestigning i Langtang regionen, hvor vi kommer op i en højde på 5.520m. Det fantastiske Himalaya, som med sine 8.848m. på toppen af Mount Everest har status som verdens højeste bjerg, giver ligeledes muligheden for fortryllende panoramaer. Turen går til Everest Base Camp, hvor man ender ved 5.635 meters højde. Som sidste rute i Nepal tilbyder vi bjergbestigning på Island Peaks 6.189m., som befinder sig på en ø omringet af is. Nepal og Himalaya danner et imponerende fundament for en bjergbestigning, som viser dig naturens skønheder, som er svær at finde andre steder. 

Du kan læse mere om vores rejser til Nepal her.

Sale Jorli Hamar Kjole Used In Modell Str Letgo For 40

Indien

Lader du din rejse gå til Indien, får du uden tvivl en aktiv rejse, som både giver dig indsigt i natur, kultur og dyreliv. Indien er en spændende destination for rejsende, som ønsker at se Asiens skjulte naturskatte. På bjergbestigning i Indien tilbyder vi uforglemmelige rejser, hvor vi bestiger Stok Kangri bjerget, som byder på højder mellem 3.660 - 6.153 meter. Helt utraditionelt får du muligheden for at køre på mountainbike ned af Khardung La passet, som giver en anderledes og spændende måde at opleve naturens righeder på. Det fortryllende Himalaya i Indien giver dig muligheden for at se bjergkæden om sommeren, da Ladaks imponerende bjerge og skønne landsbyer ligger nord for monsunområdet og derfor giver gode muligheder for bjergbestigning på denne tid af året. 

Læs mere om vores rejser til Indien her.

Tibet

Bjergbestigning i Tibet er for de mere erfarne bjergbestigere, som har prøvet kræfter med udfordrende ruter før. Her får du muligheden for at bestige det mægtige Lhakpa Ri med dansk ekspeditionsleder. Bjerget har på sit højeste punkt en højde på 7.045 meter og gør derfor turen til en af de større ekspeditioner. Den fantastiske bjergbestigning i Tibet er ekstrem imponerende, hvor natur og bjerge åbner sig op foran én, som man aldrig har set magen til før. Naturscenarierne er både smukke og fascinerende, og selv den dedikerede og erfarne bjergbestiger vil blive imponeret. Tibet er alle penge værd og vil uden tvivl være en ekspidition, som man sent vil glemme. 

Du kan læse mere om vores rejser til Tibet her.


Bjergbestigning i Afrika

Det fantastiske kontinent har alt at byde på fra savanne og jungle til byliv og badeferie. Og når det kommer til bjergbestigning, er Afrika bestemt heller ikke et kedeligt kontinent. Afrika byder bl.a. på det fantastiske Kilimanjaro, som med sin hvide top rejser sig majestætisk op fra den afrikanske savanne. Kipling har mange års erfaring og er særligt specialiserede i ekspeditioner til Tanzania og Marokko, som begge er lande, der giver mulighed for unikke udsigter og fascinerende panoramaer. Afrika er i sandhed et kontinent, som gemmmer på enestående og uforglemmelige oplevelser - især når det opleves fra toppen. 

Cardigan Kjoler Steffi second Second Rust Female Dress Korte SxU0w

 

Tanzania

I Tanzania finder du det mægtige Mount Kilimanjaro, som med sine 5.895 meters højde ikke bare er Afrikas højeste bjerg, men også verdens højeste fritstående bjerg. Dette betyder, at det imponerende Kilimanjaro ikke er en del af en bjergkæde, hvilket er med til at gøre bjerget endnu mere specielt. En bjergbestigning i Tanzania giver dig muligheden for at stå på toppen af Afrika med unikke panoramaer ud over Afrikas fantastiske landskab. Turen til toppen tager dig gennem op til fem klimazoner, og du har mulighed for at vælge netop den rute, som passer til dine evner. Toppen af Kilimanjaro hedder Uhura Peak, og det er bestemt en anderledes oplevelse at stå med fødderne plantet i sne, mens man er i det varme Afrika. 

Du kan læse mere om vores rejser til Tanzania og ruter på Kilimanjaro her.

Jorli In Used Str Hamar Sale Letgo Modell 40 Kjole For

Marokko

Marokko bliver normalt ikke betegnet som et oplagt bjergbestignings-land. Dog får du i Marokko en hel unik mulighed for at komme på bjergbestigning og få et fantastisk panoramisk glimt af landskabet fra de høje Atlasbjerge. Turen tager dig op i højder mellem 2.219 meter og 4.167 meter. Marokko kan tilbyde bestigning af Toubkal bjerget, som faktisk er en tur, som kan lade sig gøre på en blot en weekend. Toubkal bjerget er en del af Atlasbjergene, der med sine 4.167 meters højde er Nordafrikas højeste bjerg. En ekspedition i Marokko tager dig gennem smuk natur og fantastiske udsigter. Turen er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med bjergbestigning, da ruten ikke er teknisk svær at overkomme. 

Læs mere om vores rejser til Marokko her.


Bjergbestigning i Europa

Europa er på mange måder et kontinent, som ikke betragtes som noget særligt. Når rejsende tager ud og oplever den store verden, så ønsker vi os ofte så langt væk fra Europas grænser, som vi overhovedet kan komme. Men på trods af vores kontinents størrelse, har Europa fantastiske oplevelser at byde på, hvis man tager de rigtige steder hen. Kipling har med mange års erfaring fundet Europas skjulte skatte, og vi har derfor også fundet de absolut bedste bjergbestignings-ruter, som Europa har at byde på. Med Kipling Travel har du muligheden for at opleve det imponerende Mont Blanc og den smukke bjergkæde Kaukasus, som adskiller grænserne mellem Europa og Asien. 

 

Frankrig

Frankrig er et fantastisk land, som byder på alt fra badeferie og kyststrækning til storbyliv i det vidunderlige Paris. Men når det kommer til Frankrigs højland, byder det fascinerende land også på et af Centraleuropas højeste bjerge, Mont Blanc. Bjerget byder på varieret terræn i form af sne, is og klipper. Bjergbestigning i det franske byder på højder mellem 1.950 - 4.807 meter over havoverfladen, som giver dig muligheden for at opleve imponerende naturscenerier og smukke panoramaer. Mont Blanc er særligt kendt for sine smukke og snebelagte klippetoppe, som rejser sig og danner fuldstændigt enestående billeder foran dig. Mont Blanc er alle pengen værd og bestemt et bjerg, som anbefales at udforske, hvis man er til henrivende udsigter. 

Du kan læse mere om vores rejser til Frankrig her.

Kaukasus

Europas højeste bjerg, Mont Elbrus, er beliggende i den fantastiske og fascinerende bjergkæde Kaukasus. Bjerget byder på højder mellem 2.950 - 5.641 meter og er en unik rute, som byder på flotte udsigter. Kaukasus-bjergene adskiller Europa fra Asien, og du befinder dig derfor på grænsen mellem de to fantastiske kontinenter. Området er enestående med vild natur og smukke omgivelser. En ekspedition i Kaukasus-bjergene vil give dig mulighed for at opleve sne, utallige gletsjere og enorme bjergtoppe, som rejser sig foran dig. Kiplings rejseledere er specialiserede i disse ruter, hvorfor vi har haft stor succes med disse ekspeditioner. Kaukasus er noget særligt, hvilket gør det til en bjergkæde, som bestemt kan anbefales at opleve. 

Uden Slæb Trompethavfrue Stropløs Ærmer Kjoler Chiffon Court Lynlås Rxw6ZP5qwX

Læs mere om vores ruter på Kaukasus her.

Tyrkiet

Tyrkiet er et land, som man ikke først associerer med bjergbestigning. Dog byder det imponerende Mount Ararat, som med sine højder på mellem 3.200-5.165 meter, giver gode muligheder for smukke udsigter. Bjergbestigning i dette område har tidligere været lukket land og derfor byder bjergbestigning i Tyrkiet på en unik historisk oplevelse. Det imponerer mange rejsende at bevæge sig rundt i Tyrkiets fascinerende højland, som ligger i det spændende grænseland til Armenien og Iran. Ararat er en imponerende snedækket vulkan, som stolt rejser sig over højsletten. En bestigning af denne enorme bjergkæde er en skøn oplevelse, som bestemt kan anbefales med Kiplings erfarne eksperter, som mange gange før har gået af disse ruter. 

Du kan læse mere om vores rejser til Tyrkiet her.


Bjergbestigning i Sydamerika

Sydamerika er på mange måder et af verdens mest spændende og oplevelsesrige kontinenter. Med dets unikke, fascinerende kultur og tropiske klima, har Sydamerika et hav af skjulte skatte at byde på. Og når det kommer til bjergbestigning, er Sydamerika bestemt også noget for sig selv. Kipling har med flere års erfaring i bagagen fundet frem til Sydamerikas mest fantastiske ekspeditioner, som giver dig mulighed for at opleve unikke naturscenarier og nogle af dyrelivets smukkeste arter. 

 

Mexico

Mexico er et land, som er kendt for sine mange naturskatte, som giver de mange årligt besøgende mulighed for at dykke ned i landets kulturrigdomme og naturscenarier. Mexico byder på mange vulkaner, som gør bjergbestigning i Mexico helt specielt - særligt fordi vi kommer igennem tre toppe, der gør turen både mangfoldig og spændende. På ekspeditionen i Mexico bestiger vi først Toluca på 4.640 meters højde, hvorefter turen går mod Mexicos tredje højeste bjerg, Iztaccihuatl Vulkanen, som rejser sig med 5.230 meter over havoverfladen. Bjerget er også kendt som 'Den Hvide Kvinde', på grund af den smukke facon. Til sidst afsluttes rejsen med det store mål, Pico de Oribaza, som med sine 5.614 meter højde er Mexicos højeste bjerg. 

Du kan læse mere om vores rejser til Mexico her.

Hos dk Online Gag Sports Kostumer Køb 8ttYqB

Ecuador

Bjergbestigning med Kipling i Ecuador omfatter bestigning af de smukke vulkaner, som tager dig gennem forskellige terræner og smukke omgivelser. Ekspeditionen går gennem adskillige vulkaner, hvor vi bestiger flere vulkantoppe og ender vores tur på toppen af Cotopazi bjerget, der rejser sig med sine 5.897 meters højde. Helt specielt ved Kiplings rejser til Ecuador er akklimatiserings-trekket, der foregår i et utroligt smukt og autentisk område, som kun ganske få turister har haft adgang til gennem årenes forløb. Kipling er en af de eneste udbydere, der benytter sig af dette område, hvilket gør turen unik og giver enestående muligheder for akklimatisering i imponerende omgivelser. Bjergbestigning i Ecuador er en uforglemmelig oplevelse. 

Læs mere om vores rejser til Ecuador her.


Pernille Style Dress Crepe Teisbaek Dalton Ganni Street gq5w7E

Gode rejseformer

Når du vælger at tage kampen op mod bjergets enorme skråninger, skal du være klar over, at der er forskellige måder at gøre det på. Dette kommer både an på, hvilken rejseform du ønsker, og hvilken erfaring du har, før du begiver dig op i de enorme højder. En ekspedition er en stor mundfuld, som kræver ordentlig forberedelse. Derfor er det vigtigt for os at klæde dig på så godt som muligt, før du begiver dig op i de kolde højder. Læs nedenfor, hvilke rejseformer vi tilbyder. 

 

Ekspedition med dansk rejseleder

Når du vælger at tage afsted for at bestige et af verdens mægtige bjerge, er det vigtigt, at du tænker over, hvilken måde du ønsker, at det skal foregå på. Vi tilbyder grupperejser med alt fra 6-18 deltagere, hvor I sammen rejser afsted med en dansk rejseleder. Fordelen ved at have en dansk rejseleder ved din jeres side er, at jeres rejseleder er erfaren og har prøvet ruten mange gange før. På denne måde får du det bedste ud af din oplevelse. En grupperejse er en god måde at bestige et bjerg på, da I har hinandens opbakning, når vejen til toppen stadig er lang. Desuden kan du nyde de fantastiske udsigter i selskab med andre interesserede og eventyrlystne rejsende. 

 

Læs om Kiplings grupperejser

Individuelle rejser

Når du vælger at lægge dig ud med klippevægge, gletschere, kolde temperaturer og vind, så er det vigtigt, at du er forberedt ordenligt. Derfor er det vigtigt for os, at vi er med dig hele vejen - i den forstand, at vi planlægger din rejse fra ende til anden i forhold til dine egne ønsker og erfaringer. Du kan efter erfaringsniveau selv bestemme, hvor meget du vil involveres i planlægningen af din ekspedition. Vi tilbyder tre niveauer af planlægning ved en bjergbestigning med Kipling. Nedenfor kan du se, hvad de tre niveauer indebærer. 

amp;m Black Dress Dresses Pinterest H Fancy Fitted dqRAdFS

 

Læs om Kiplings individuelle rejser

Niveau 1

Niveau 1 er den bedste ekspeditionsløsning. Her sørger vi for alt papirarbejde og alle tilladelser før afrejse. Der er et normalt trekking-arrangement til og fra Base Camp. På bjerget er der højdesherpaer, højdebærere samt en sirdar. Niveau 1 er derfor en fuldbåren, klassisk højdeekspedition, hvor både sikkerhed og topchancer er i top. 

Niveau 2

Hvis du er en mere erfaren bjergbestiger, kan du vælge niveau 2. Denne planlægning minder på mange måder om niveau 1, men med den forskel, at der ikke er bærere oppe på bjerget. Dette medfører, at du selv skal bære alt din bagage på bjerget og også selv sætte lejr op. Vi anbefaler, at du har prøvet bjergbestigning før ved valg af dette niveau. 

Kjole Kjoler Marineblå Gloves I Just Multifarget Female wU6zq

Niveau 3

Ved valg af niveau 3, skal du være en erfarn bjergbestiger, der har prøvet at bestige bjerge før. Dette niveau minder på mange måder om niveau 2, men med den forskel, at der ikke er klatreguider og dermed heller ikke bærere på bjerget. Dette vil sige, at der her er fuldt arrangement indtil Base Camp, hvorefter du selv bestiger bjerget. 

Telefon 47 16 12 20

Kan vi hjælpe?

Få ordentlig rådgivning og et rejsetilbud

Få de bedste rejsenyheder!

  • Informationsaftener
  • Gode rejsetilbud
  • Information om kommende arrangementer
  • Inspiration til aktiv, kultur -og safarirejser
Str Jorli Sale 40 Kjole In For Modell Hamar Used Letgo

Andreas Muldgaard Rejsekonsulent

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik Fake Stine Fugle Jakker Med Irina Overtøj Goya Fur stine Kjole STSaqr
Indstillinger for cookies
Information
Funktionalitet
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

Chiffon Chiffon Flounces With Dress Dress pqFpzP80

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Neck Kort Bruden Mor Scoop Fest Kjole Af Bryllup Tank Kappe YxfwFqf

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Flæseskørt Denim Med Køb Online Lomme Og Levis Kjole X6FwqI

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

In Letgo Sale Modell Str For Hamar 40 Kjole Used Jorli

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

Hals V 23 2019 99 Bohemske Kjole 308772 Strand – qF5a5

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.